Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22
496 Dokumente
435 Çështje penale
22 Rrethe gjyqësore
34 Institucione

Përmbledhje e çështjeve penale

Vendime gjykate

Kategoritë e dokumentit

Llojet e dokumenteve

Dokumentet më të fundit

Përmbajtja kryesore