Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Kontakt


BIRN Albania
Rr. Nikolla Jorga, Pallatet Matrix, Kulla 8, Apt 8
1001 Tirana Albania
E-mail:
office.albania@birn.eu.com