Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Rreth nesh


Kjo faqe dhe të dhënat e saj janë produkt i Rrjetit Ballkanik për Gazetarinë Investigative në Shqipëri - BIRN Albania. Përmbajtja është në dispozicion nën licencën ndërkombëtare Creative Commons Attribution 4.0

Kjo databazë u botua me mbështetjen financiare të Mbretërisë së Hollandës. Opinionet e shprehura në këtë faqe janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të donatorëve dhe/ose partnerëve të tyre.