Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

165 Dokumente

Dokumenti Nr. 146 (1299)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 202 (X37)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 501 (X41)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 647 (1299)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 254 (4356)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 369 (X17)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 428 (1516)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 429 (1516)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 10 (X3)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 3 (1516)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione