Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

1 Dokumente

Dokumenti Nr. 21 (1095)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione