Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

5 Dokumente

Dokumenti Nr. 184 (X23)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 185 (450)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 226 (258)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 250 (565)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 272 (565)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione