Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

4 Dokumente

Dokumenti Nr. D1415/1 (1415/1)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. D504 (504)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D66 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D68 (68)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione