Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

16 Dokumente

Dokumenti Nr. 17 (57)

Cash: 1
Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 2500 (X55)

Cash: 2

Dokumenti Nr. 4215 (2185)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 12 (27)

Cash: 4

Dokumenti Nr. 1473 (684)

Cash: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione