Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

16 Dokumente

Dokumenti Nr. 9 (72)

Cash: 5
Depozitë Bankare: 2
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1145 (X52)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 1146 (X53)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 18 (27)

Cash: 2
Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 427 (X39)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 986 (1530)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 9 (495)

Cash: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 144 (X36)

Cash: 2

Dokumenti Nr. 4471 (2185)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 59 (8427)

Cash: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione