Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

51 Dokumente

Dokumenti Nr. 4215 (2185)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 4215 (2185)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4727 (136)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 5733 (308)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 6436 (1818)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 6524 (X24)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 7068 (456)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 1314 (X11)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1314 (X8)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 2593 (806)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione