Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 5733 (308)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2019 (14.10.2019)
Kërkuesi
SHL Sh.p.k
Të pandehur
SHL Sh.p.k
Rrethi gjyqësor
Durrës
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Ndërtesë / Apartament
  • Kompleks banimi dhe shërbimi Hoteleri, 2 kate nën toke +1 kat shërbimi +2 kate hotel +1 kat shërbim +11 kate banimi + 2 kate hotel +2 kate shërbim + Skybar dupleks
    /