Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

12 Dokumente

Dokumenti Nr. 585 (1780)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 782 (1754)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 516 (1320)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. D1145 (1145)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 575 (1145)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 776 (1547)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 788 (1547)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1154 (2412)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D602 (602)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 381 (788)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione