Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 585 (1780)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2011 (04.11.2011)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Të pandehur
Vaid Tarja, Sokol Nasufi, Elton Beqi
Rrethi gjyqësor
Elbasan
Lloji i kërkesës
Depozitë Bankare
 • Llogaritë bankare të Vaid Tarja, Sokol Nasufi, Elton Beqi
  /
 • Llogaritë bankare të shoqërive "U&E Menagement', "Euro-Sped-Trans-Chrom", "Euro Trade Minerals Group", "Flaxher", "Alba Clean"
  /
Kompani
 • Pasuritë e paluajtëshme dhe automjetet e shoqërive "Euro-Sped-Trans-Chrom", "Euro Trade Minerals Group", "Flaxher"
  /
 • Aksionet e shoqërive, ku janë ortakë Vaid Tarja, Sokol Nasufi
  /
Tjetër
 • Pasuritë e paluajtëshme dhe automjetet e Sokol Nasufi
  /