Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

186 Dokumente

Dokumenti Nr. 3 (X112)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4 (X113)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 5 (X99)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 6 (X92)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 7 (X114)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 8 (X115)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 9 (X116)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 10 (X117)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 11 (X118)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 12 (x119)

Tjetër: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione