Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 11 (X118)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (04.05.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
K.I, D.I
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
  • Llogari bankare në emër të D.I në Lek
    /
  • Dy depozitat në lekë në emër të K.I
    /
  • Llogari bankare në emër të K.I në USD
    /