Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

3 Dokumente

Dokumenti Nr. 12 (189)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 251 (92)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. D189 (189)

Tokë / Truall: 4

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione