Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D189 (189)Data e dokumentit
2022 (08.12.2022)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë
Të pandehur
Funksionare te ZVRPP
Rrethi gjyqësor
Kavajë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Parcela numër 1, 35,37 dhe178, ndodhur në Spille Kavajë
  /
 • Parcela numër 42, në Rreth Greth
  /
 • Parcela numër 97/1, në Spille
  /
 • Parcela numër 97/2, në Spille
  /