Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

8 Dokumente

Dokumenti Nr. D443 (443)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 178 (X10)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 227 (131)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D395 (395)

Ndërtesë / Apartament: 4
Kompani: 1
Tjetër: 3

Dokumenti Nr. 113 (395)

Ndërtesë / Apartament: 4
Tjetër: 3

Dokumenti Nr. 456 (494)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 69 (395)

Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 3

Dokumenti Nr. 243 (291)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione