Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 69 (395)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2020 (12.05.2020)
Kërkuesi
Emri i fshehur
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Pogradec
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Pasuria me numër 5.4.10, Apartament 2+1 me sipërfaqe totale 104.1 m2
  /
 • Pasuria me numër 5.4.11, Apartament 2+1 me sipërfaqe 127.3 m2
  /
Tjetër
 • Njësi shërbimi e ndodhur në katin përdhe me sipërfaqe 106.3 m2.
  /
 • Pasuria me numër 1/427+3-188, ndodhur në Bulevardin “Dëshmorët e Pojskës”.
  /
 • Pasuria me numër 1/427+3-189, ndodhur në Bulevardin “Dëshmorët e Pojskës"
  /