Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

452 Dokumente

Dokumenti Nr. 254 (4356)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 12 (21)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1145 (X52)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 1146 (X53)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 16 (20)

Kompani: 3

Dokumenti Nr. 369 (X17)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 428 (1516)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 429 (1516)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 10 (X3)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1 (35)

Tokë / Truall: 1
Automjete: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione