Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

452 Dokumente

Dokumenti Nr. 1565 (5216)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 15 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1689 (5445)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 16 (1657)

Kompani: 2

Dokumenti Nr. 782 (1754)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1786 (4737)

Depozitë Bankare: 7
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 17 (27)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 18 (27)

Cash: 2
Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 2 (X78)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 427 (X39)

Cash: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione