Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

7 Dokumente

Dokumenti Nr. 437

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 454 (1415/1)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 514 (1499)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 275 (1153)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 430 (504)

Kompani: 4

Dokumenti Nr. 25 (68)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 24 (66)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione