Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 430 (504)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (13.08.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë
Të pandehur
Foto Kapurani, Dhimiter Metellari, Enzo Martini, Theodhori Kapellani
Rrethi gjyqësor
Korçë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Kompani
 • Beci Company dhe sendet e luajtshme të saj
  /
 • Four Beton dhe sendet e luajtshme të saj
  /
 • Kapurani Vjara dhe sendet e luajtshme të saj
  /
 • Kapurani Trans dhe sendet e luajtshme të saj
  /