Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

6 Dokumente

Dokumenti Nr. D194 (194)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1

Dokumenti Nr. D943 (943)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D194 (194)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1

Dokumenti Nr. D421 (421)

Tokë / Truall: 5

Dokumenti Nr. D109 (109)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione