Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D194 (194)Data e dokumentit
2017 (12.02.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Të pandehur
Kacjolin Zefi, Pjeter Zefi
Rrethi gjyqësor
Shkodër
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogaritë bankare
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Pasuria numër 11/307, ZK 8593, Truall 53 m2 + Ndërtesë 10 m2
  /
 • Pasuria numër 11/107+2-1, Ndërtesë 100 m2
  /
 • Pasuria numër 10/64+1-3, Apartament 78 m2
  /
Automjete
 • Automjetet
  /