Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

65 Dokumente

Dokumenti Nr. D602 (602)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 29 (X32)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 2 (X88)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 5

Dokumenti Nr. 290 (X38)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 21 (1095)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 3 (X112)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4 (X113)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 5 (X99)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 6 (X92)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione