Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 2 (X88)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (16.01.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
R.F, R.F, K.B, Xh.F
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
 • Depozita në emër të Xh.F
  /
 • Depozita në emër të R.F
  /
Tjetër
 • Pasuri e paluajtëshme e blerë nga Gj., P., F., A. dhe V.Gj
  /
 • Pasuri e paluajtëshme e blerë nga Gj.B
  /
 • Pasuri e paluajtëshme e blerë nga Gj.Gj
  /
 • Pasuri e paluajtëshme e blerë nga Gj., P., F., A. dhe V.Gj
  /
 • Pasuri e paluajtëshme e blerë nga Xh.F
  /