Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

65 Dokumente

Dokumenti Nr. 11 (X190)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1006 (847)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 3536 (X20)

Ndërtesë / Apartament: 3

Dokumenti Nr. 2445 (2411)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 3225 (807)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 227 (131)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione