Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 3536 (X20)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2018 (11.06.2018)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
E.DH
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
  • Apartamenti, në katin e shtatë, me sipërfaqe 86.2 m2
    /
  • Apartamenti, në katin e shtatë, me sipërfaqe 70.97 m2
    /
  • Apartamenti, në katin e shtatë, me sipërfaqe 112 m2
    /