Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

496 Dokumente

Dokumenti Nr. 76 (57)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 5 (61)

Tokë / Truall: 2
Ndërtesë / Apartament: 5
Automjete: 7

Dokumenti Nr. 600 (143)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1975 (4327)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 3506 (442)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 2500 (X55)

Cash: 2

Dokumenti Nr. 113 (395)

Ndërtesë / Apartament: 4
Tjetër: 3

Dokumenti Nr. 3506 (442)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D152 (152)

Automjete: 6

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione