Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 5 (61)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2019 (25.03.2019)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
A.M
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pemetore me sipërfaqe 608 m2 , me vlere 1,200,000 leke
  /
 • Truall, me siperfaqe 473.50 m2, me vlere 2.998.500 leke
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament me siperfaqe 71 m2, me vlere 3.698.316 leke
  /
 • Garazh me sip. 23 m2, ne emer te A.M, me vlere 4000 usd
  /
 • Apartament me sip. 100.5 m2, me vlere 41,740 usd
  /
 • Apartament me shumen 90,000 euro
  /
 • Vile dy kateshe
  /
Automjete
 • Automjet BMW
  /
 • Automjet Mercedez Benz
  /
 • Automjet Dodge
  /
 • Automjet Mitsubishi
  /
 • Automjet Volsvagen
  /
 • Automjet Land Rover
  /
 • Motociklete
  /