Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D152 (152)Data e dokumentit
2019 (09.07.2019)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Të pandehur
Ilir Lufaj
Rrethi gjyqësor
Kurbin
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Automjete
 • Automjet MiniCooper S, 6000 euro
  6.000 Euro
 • Automjet Ford Mustag, 5000000 Lek
  /
 • Automjet BMW 730, 5000 euro
  5.000 Euro
 • Automjet Opel Corsa, 800 euro
  800 Euro
 • Automjet Jeep Wranger, 1000000 Lek
  /
 • Automjet Porche 996 Carrera
  /