Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

24 Dokumente

Dokumenti Nr. 405 (X1)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1650 (X29)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 667 (X2)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1262 (1818)

Depozitë Bankare: 4

Dokumenti Nr. D194 (194)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1

Dokumenti Nr. D943 (943)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 616 (943)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D194 (194)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Automjete: 1

Dokumenti Nr. D1413 (1413)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione