Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1262 (1818)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2016 (15.10.2016)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Shkodër
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogaria bankare tek banka Credins , shuma 220645 USD
  220.645 USD
 • Llogaria bankare tek banka Credins , shuma 222.40 Euro
  222 Euro
 • Llogaria bankare tek banka Credins , shuma 218321 USD
  218.321 USD
 • Llogaria bankare tek banka Credins , shuma 222.40 Euro
  222 Euro