Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

328 Dokumente

Dokumenti Nr. 7 (X83)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 405 (X1)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 516 (1320)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 383 (X18)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 8 (X84)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. D1415/1 (1415/1)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 454 (1415/1)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 9 (X85)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 448 (X15)

Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione