Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

328 Dokumente

Dokumenti Nr. 184 (X23)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 584 (1995)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. D1145 (1145)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1 (X87)

Ndërtesë / Apartament: 5
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 2 (X88)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 5

Dokumenti Nr. 110 (204)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 140 (362)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 3 (X89)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 141 (289)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 4 (X90)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione