Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

328 Dokumente

Dokumenti Nr. 1 (82)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 755 (1060)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 754 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 7
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 825 (2103)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1650 (2275)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 943 (1383)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 1024 (1060)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1023 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 4
Tjetër: 4

Dokumenti Nr. 1026 (1979)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6 (95)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione