Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

119 Dokumente

Dokumenti Nr. 146 (1299)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 202 (X37)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 594 (659)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 595 (659)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 501 (X41)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 647 (1299)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 254 (4356)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1145 (X52)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 1146 (X53)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 926 (4155)

Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione