Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 595 (659)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2010 (29.03.2010)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
M.K, N.K, B.K
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Depozitë Bankare
  • Llogaritë bankare tek OTP Bank, M.K dhe N.K
    /
Ndërtesë / Apartament
  • Apartament, 2+1, me sipërfaqe 106 m2, në emër të B.K
    /
  • Apartament , 2+1, me sipërfaqe 99 m2, në emër të P.M
    /