Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

119 Dokumente

Dokumenti Nr. 427 (X39)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 46 (X40)

Depozitë Bankare: 12

Dokumenti Nr. 1010 (2801)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 563 (825)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 848 (1530)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1116 (41)

Tokë / Truall: 8
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 986 (1530)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 56 (2544)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 531 (538)

Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione