Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

61 Dokumente

Dokumenti Nr. 531 (538)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 575 (1145)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 930 (5305)

Ndërtesë / Apartament: 4

Dokumenti Nr. 236 (814)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 104 (79)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 776 (1547)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 788 (1547)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione