Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 930 (5305)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2014 (27.05.2014)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Të pandehur
K.C, A.C
Rrethi gjyqësor
Tiranë
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament me sipërfaqe 53.4 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 107.5 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 150.7 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 150.7 m2
  /