Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

61 Dokumente

Dokumenti Nr. 30 (X14)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 14 (X99)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 366 (588)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 1195 (2881)

Tokë / Truall: 9
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 15 (X100)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 1250 (7550)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 378 (1401)

Automjete: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione