Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

46 Dokumente

Dokumenti Nr. 1 (5667)

Tokë / Truall: 18
Ndërtesë / Apartament: 15
Automjete: 3
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 17 (57)

Cash: 1
Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 853

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 339 (339)

Automjete: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 564

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 1092 (2185)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 3 (660)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 3399

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4 (134)

Tokë / Truall: 6
Ndërtesë / Apartament: 10
Automjete: 4
Kompani: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione