Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 564Kategoria e dokumentit
Tjetër
Data e dokumentit
2019 (21.02.2019)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Të pandehur
Petro Beja, Theodhori Beja,Thoma Beja
Rrethi gjyqësor
Vlorë
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
  • Pasuria, Kullotë, Pyll, sipërfaqe 54.6 ha
    /