Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 1 (5667)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2019 (09.01.2019)
Kërkuesi
L.S
Të pandehur
L.S
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Tokë / Truall
 • Truall me siperfaqe 114 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 171 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 70 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 530 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 1434 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 284 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 25 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 452 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 278 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 26 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 560 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 880 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 396 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 304 m2
  /
 • Njesi me siperfaqe 55 m2
  /
 • Njesi me siperfaqe 56 m2
  /
 • Ullishte me siperfaqe 4400 m2
  /
 • Truall + shtepi banimi, prej 335 m2 truall nga të cilat 111 m2 ndërtesë
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Truall + shtepi banimi, prej 335 m2 truall nga të cilat 111 m2 ndërtesë
  /
 • Ndertese me siperfaqe 370 m2
  /
 • Ndertese me siperfaqe 197 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 92.35 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 91.03 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 100.22 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 97.22 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 123.72 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 100.36 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 53.34 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 139.88 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 83.62 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 42.45 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 96.36 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 92.5 m2
  /
Automjete
 • Automjet Hammer
  /
 • Automjet Smart
  /
 • Automjet Mercedez benz
  /
Tjetër
 • Pasuri e llojit G me siperfaqe 90 m2
  /