Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

39 Dokumente

Dokumenti Nr. 158 (419)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 4 (475)

Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3

Dokumenti Nr. 220 (117)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 1314 (X8)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1314 (X11)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione