Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

39 Dokumente

Dokumenti Nr. 2699 (106)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 12 (27)

Cash: 4

Dokumenti Nr. 512 (X66)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 2619 (X21)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 241 (113)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 3
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 31 (X155)

Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 5
Kompani: 10
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 243 (291)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione