Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 220 (117)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2020 (10.03.2020)
Kërkuesi
Rrethi Gjyqësor Kukës
Të pandehur
Fation Dautaj
Rrethi gjyqësor
Kukës
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Truall me sipërfaqe 64 m2
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament me sipërfaqe 64 m2
  /
Automjete
 • Mercedes- Benz, tip ML 350 CDI, me targë AA434MN, në emër të Nezir Dautaj
  /
 • BMW, tip X5, me targë AA999IS, në emër të Fation Nezir Dautaj
  /
 • BMW, tip X5, me targë AA818LD, në emër të Fation Nezir Dautaj
  /
 • Audi, tip R8, me targë AA546KU, në emër të Isuf Nezir Dautaj
  /
Tjetër
 • Bar kafe "Piano Bar", në rrugën Petro Nini Luarasi, në Tiranë
  /
 • Njësi shërbimi me sipërfaqe 100 m2
  /