Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 31 (X155)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2020 (01.08.2020)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
Y.N
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pyll me siperfaqe 10,000 m2
  /
 • Are me siperfaqe 67.3 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 15 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 300 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 2026 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 300 m2
  /
 • Truall me siperfaqe 600 m2
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Apartament 117 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 52.3m2
  /
Automjete
 • Automjet Mercedez Benz
  /
 • Automjet BMW
  /
 • Automjet Land Rover
  /
 • Automjet Mercedez Benz
  /
 • Automjet Rolls Royce
  /
Kompani
 • 51% të kuotave të shoqërisë "XXXXXX" sh.p.k, te Y.N
  /
 • Kuotat dhe aksionet e shoqërisë "XXXXX" sh.p.k
  /
 • Kuotat dhe aksionet e shoqërisë "R O" sh.p.k
  /
 • Kuotat dhe aksionet e shoqërisë "DXXX-UXX" sh.p.k
  /
 • 80% të kuatave dhe aksioneve të shoqërisë “X” sh.a.
  /
 • 30% të kuatave dhe aksioneve të shoqërisë X sh.p.k
  /
 • 50% të kuotave dhe aksioneve të shoqërisë “P S 31” sh.p.k
  /
 • 60% të kuotave dhe aksioneve të shoqërisë “O” sh.a
  /
 • Kuotat dhe aksionet e shoqërisë “XXX-XXX” sh.p.k
  /
 • 50% të kuotave dhe aksioneve të shoqërisë X sh.p.k
  /
Tjetër
 • Njesi shebimi me siperfaqe 43.7 m2
  /